joy quist

joy2Ambachtlaan 99
3828 DB Hoogland
tel: 033 456 27 42
mob. 06 44 07 43 08
email: joyquist@sph-artemis.com

Graag stel ik mij even voor: Mijn naam is Joy Quist.

Na een HBO opleiding chemisch analist en 15 jaar werk als zodanig, besloot ik het roer om te gooien en me te gaan verdiepen in de gevoelskant van mensen en dus die van mezelf. Ik ging daarvoor eerst zelf in therapie bij Centrum Boswijk en vond de resultaten zo goed dat ik de opleiding ben gaan volgen. In 1989 heb ik een jaar een omscholing gevolgd naar Adviseur Microcomputers en geef sinds 1990 les in voornamelijk Microsoft toepassingsprogramma’s voor de eindgebruiker.
Vanaf 1993 heb ik een eigen praktijk voor gestalttherapie , psychosynthese en therapeutische massage. Waar nodig werk ik met een combinatie daarvan. Omdat ik steeds meer besefte dat problemen vaak in de jeugd ontstaan en ik het jammer vond dat mensen zoveel jaren door de gevolgen van die problemen belemmerd kunnen worden, besloot ik in 2002 de 4-jarige opleiding Integratieve Kindertherapie te gaan volgen. Inmiddels ben ik Kindertherapeut en help kinderen met psychosociale problemen.

Mijn inzet komt voort uit mijn verlangen te willen helpen bij het oplossen van of leren omgaan met problemen en belemmeringen. Iedere keer als je een blokkade opruimt, komt er meer energie beschikbaar. Men kan dan steeds meer zichzelf zijn en zijn eigen weg in het leven vervolgen. Sinds 2014 richt ik mij sterk op Hoog Sensitieve Personen (HSP). Omdat ik dat zelf in sterke mate ben is het contact en de communicatie makkelijk en effectief.

Als coach en als docent heb ik in (computer)trainingen aan volwassenen veel ervaring opgedaan met het werken met mensen. Ook heb ik de 4-jarige therapie opleiding gevolgd bij Centrum Boswijk in Gameren/Hurwenen. Daarna heb ik verscheidene nascholingscursussen gedaan. In 2006 ben ik afgestudeerd als Integratief Kindertherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam ( www.academie-psychotherapie.nl ). Ik ben aangesloten bij het Netwerk van Gestalt- en Transpersoonlijke Therapeuten, ( boswijknetwerk.nl ) en de VIT (Vereniging Integraal Therapeuten, www.vit-therapeuten.nl )

Voor Integratieve Kindertherapie zie www.vlinderkind.eu

Voor Transpersoonlijke psychotherapie en integratieve massage zie www.joy4ever.nl

Voor meer informatie:
Joy Quist, therapeut
tel: 033 – 456 27 42
mob. 06 – 4407 4308
email: joyquist@sph-artemis.com

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden.